P1.875 Внатрешни панели со LED дисплеј со целосна боја RGB со висока резолуција

Со висина на пиксели од 1,875/P2,5 (мал или низок тон на пиксели), овој производ со LED екран обезбедува невиден поглед опремен со многу функции кои ќе ви користат. Внатрешен алуминиумски LED панел со леење со матрица Алуминиумски LED панел со леење, квалитетот е стабилен. Големината на панелот е 480x480mm.

WhatsApp chat