P1.25 4K 3840 HD led видео ѕиден панел со преден сервис

P1.25 HD LED екранот е нашата серија со врвни пиксели. Користи алуминиумски материјал кој е лесен и лесен за транспорт. Исто така, има висока сива скала, стапка на освежување, осветленост, и стапка на контраст.

WhatsApp WhatsApp