LED дисплеј банери (2)

Како искусен производител на LED екрани, HTL има богато искуство со проекти за дигитално рекламирање и напредни капацитети за производство на LED видео панели. Ние обезбедуваме приспособени производи и производи на продажба врз основа на вашите преференции за внатрешни и надворешни ѕидови со led.

Контактирајте со нашите експерти сега

Ние обезбедуваме целосно решение од идеите за проекти за led екран, за спроведување на проектот. Ние сме достапни 24*7 да ви ја дадеме најдобрата можна услуга!