P2 P2.5 дигитален видео рекламен постер огледало LED екран

Дигитален LED постер, како паметен LED дисплеј, исто така се нарекува дигитален roll-up LED дисплеј и LED банер, е широко користен во изнајмување и комерцијални прикази за да ги замени традиционалните преклопни банери. Ние, исто така, нудиме led постер P1.8 P2 и P2.5 за исполнување на различни апликации.

WhatsApp WhatsApp