Надворешните фиксни LED дисплеи се широко применети во надворешните постојани рекламни сцени; IP 65 рејтинг од P2 P2.5 P3 P4 P5 P6.67 P8 P10 до P16; Достапно е одржување на задното и предното одржување, стоејќи, ѕиден носач, и кревање достапни за инсталација.

WhatsApp WhatsApp