LED екран за изнајмување е за создавање на настани, планирање, управување & производство, во живо, со ефект на приказ со ултра висока дефиниција, високопрецизно беспрекорно спојување, алуминиумски орман од леано ролетни, висока јачина и висока цврстина од P1.95 P2.6 P2.9 P3.91 до P4.81.

WhatsApp WhatsApp