P2.5 Внатрешен кружен заоблен мек кружен флексибилен LED екран

Меките LED модули на P1.2 P1.5 P2 P2.5 P3 P4 може да се прилагодат во цилиндрични, заоблени, брановидна, конвексни, конкавна итн. Тие можат да бидат дизајнирани во цилиндрични екрани, сферични екрани, бранови екрани, планирање музеи, уметнички музеи, научно-технолошки музеи.

WhatsApp WhatsApp