Изнајмување на отворено LED екрани одговараат на сите настани на отворено и се совршени за изнајмување за други компании. Главно е составен од P2.976 P3.91 P4.81 лед панели на екранот во позадина, флексибилен по големина и лесен за монтирање, водоотпорен и со висока осветленост.

WhatsApp WhatsApp