P4.8 интерактивен подиум за танц кој се користи за диско и шоу настани

може да се примени на места како шипки, ноќни клубови, концерти, забави, свадби, и разни забавни настани или места, додавајќи забавна атмосфера и вредност за забава на активностите.

Луѓето можат да танцуваат, се дружат, па дури и изведувајте на него.

WhatsApp WhatsApp