P3.91 ekran video transparente LED për ambiente të brendshme për shfaqje reklamash

P3.91 Ekran LED transparent me qira për aplikim me qira me konfigurim të shpejtë, përshkueshmëri super e lartë, Dizajn ultra i hollë i strukturës ultra të lehtë, saktësi e madhe,dizajn modularizimi, me shume se 70% transparencës, instalim dhe çmontim i lehtë. Ekran me ngjyra të plota, fleksibël dhe transparent me ekran LED P3.91-P7.81 Ekran LED me kthesë.

WhatsApp WhatsApp