Ekrani LED me qira është për krijimin e ngjarjeve, planifikimi, menaxhimit & prodhimit, transmetim direkt, me efekt ekrani me definicion ultra të lartë, bashkim pa probleme me precizion të lartë, kabinet prej alumini i derdhur, forcë e lartë dhe fortësi e lartë nga P1.95 P2.6 P2.9 P3.91 në P4.81.

WhatsApp WhatsApp