Ekranet e ekranit LED me qira në natyrë i përshtaten çdo ngjarjeje në natyrë dhe janë perfekte për t'u marrë me qira për kompani të tjera. Ai përbëhet kryesisht nga panele të ekranit të udhëhequr nga sfondi i skenës P2.976 P3.91 P4.81, fleksibël në madhësi dhe i lehtë për t'u montuar, i papërshkueshëm nga uji dhe me shkëlqim të lartë.

WhatsApp WhatsApp