Në kërkim të ekraneve LED të vlerësuarat më të mirë me uniformitetin më të mirë të ngjyrave, kontrasti dhe shkëlqimi ? Nëse po, ekrani ynë LED është zgjedhja juaj ideale. Ne kemi më shumë se 11 Vite përvojë në prodhimin e ekraneve LED me cilësi të lartë, dhe ne kryejmë inspektim të rreptë për çdo hap të prodhimit të ekranit led.
Pas gjithë këtyre proceseve të sofistikuara të renditura si : Inspektim PCB-shtypje paste saldimi-SMT makineri-montim i kompletit të modulit-inspektim i bordit gjysëm të përfunduar-rirjedhje saldimi-provë plakje-riparim, moduli funksional dhe i besueshëm i ekranit LED mund t'ju dorëzohet më në fund.
Moduli i ekranit LED

Njihuni me standardet globale

Në çdo hap të prodhimit masiv, inxhinieri ynë do të bëjë teste për të arritur një standard më të lartë të cilësisë.

Përveç testeve të rregullta, do të bëjmë teste shtesë për ekranet e përdorura në mjedise të ndryshme.

Për shkak të angazhimit tonë për kontroll të rreptë të cilësisë, ekranet tona kanë përmbushur kërkesat e certifikatave ndërkombëtare.

Materiali cilësor është i pari dhe më kryesorja
Performanca përfundimtare e cilësisë së ekranit LED varet nga cilësia e lëndëve të para të tij. Ne duhet të konfirmojmë zgjedhjen e lëndëve të para përpara prodhimit.

Konfirmoni detajet me klientët
Pasi të konfirmohet porosia, detajet e produktit duhet të konfirmohen me klientin disa herë, duke përfshirë logon, strukturën, dhe detaje të tjera.

Përditëso me procesin e prodhimit
Kur prodhimi është duke u zhvilluar, ne do të marrim video që klientët të kontrollojnë se çfarë po ndodh me porosinë. Ne jemi transparent me të gjitha procedurat tona.

testimi i ekranit LED (1)

Komplete testimi

Komplete testimi të avancuara për prodhime

testimi i ekranit LED (2)

Procesi i rreptë

Vëmendja ndaj detajeve është e rëndësishme.

testimi i ekranit LED (3)

Testimi i moshës

Ne kemi të paktën 72 testimi i moshës me orë

Për të prodhuar ekrane LED me cilësi të lartë, kontrolli teknik duhet të bëhet në aspektet e mëposhtme:

1. Anti-statike: Fabrikat e montimit të ekranit LED duhet të kenë masa të mira antistatike, dysheme speciale antistatike, saldim antistatik, tavoline antistatike, unazë antistatike, veshje antistatike, kontrolli i lagështisë, tokëzimi i pajisjeve (sidomos prerësi i këmbës ) Dhe kështu me radhë janë kërkesat themelore, dhe duhet të kontrollohet rregullisht me njehsor elektrostatik.

2. Dizajni i qarkut të makinës: Rregullimi i IC-së së diskut në bordin e qarkut të makinës në modulin e ekranit LED do të ndikojë gjithashtu në ndriçimin e LED-së. Meqenëse rryma e daljes së IC-së së drejtuesit transmetohet shumë larg në tabelën e PCB-së, rënia e tensionit të rrugës së transmetimit do të jetë shumë e madhe, e cila do të ndikojë në tensionin normal të funksionimit të LED dhe do të bëjë që ndriçimi i saj të ulet. Shpesh zbulojmë se ndriçimi i LED-ve rreth modulit të Ekranit LED është më i ulët se ai i mesit, e cila është arsyeja. Prandaj, për të siguruar qëndrueshmërinë e ndriçimit të ekranit të ekranit, është e nevojshme të hartohet diagrami i shpërndarjes së qarkut drejtues.

3. Vlera aktuale e projektimit: Rryma nominale e LED është 20 mA. Në përgjithësi, rekomandohet që rryma maksimale e përdorimit të saj të jetë jo më shumë se 80% të vlerës nominale. Veçanërisht për ekranet me hap të vogël pikash, rryma duhet të reduktohet për shkak të kushteve të dobëta të shpërndarjes së nxehtësisë. vlerë. Sipas përvojës, për shkak të mospërputhjes së shpejtësisë së dobësimit të së kuqes, jeshile, dhe LED blu, vlera aktuale e LED-ve blu dhe jeshile duhet të reduktohet në një mënyrë të synuar për të ruajtur qëndrueshmërinë e ekuilibrit të bardhë pasi ekrani i ekranit të përdoret për një kohë të gjatë.

4. Drita të përziera: LED me të njëjtën ngjyrë dhe nivele të ndryshme ndriçimi duhet të përzihen, ose futet sipas diagramit të futjes së dritës, i projektuar sipas ligjit diskret për të siguruar qëndrueshmërinë e shkëlqimit të çdo ngjyre në të gjithë ekranin. Nëse ka ndonjë problem në këtë proces, ndriçimi lokal i ekranit do të jetë i paqëndrueshëm, e cila do të ndikojë drejtpërdrejt në efektin e ekranit të Ekranit LED.

5. Kontrolloni vertikalitetin e llambës: Për LED në linjë, duhet të ketë teknologji të mjaftueshme të procesit për të siguruar që LED të jetë pingul me tabelën PCB kur kalon furrën. Çdo devijim do të ndikojë në qëndrueshmërinë e ndriçimit të LED-it që është vendosur, dhe do të shfaqen blloqe ngjyrash me shkëlqim të paqëndrueshëm.

6. Temperatura dhe koha e saldimit me valë duhet të kontrollohen rreptësisht: Temperatura dhe koha e saldimit ballor të valës rekomandohen si më poshtë: temperatura e parangrohjes 100℃±5℃, temperatura më e lartë nuk i kalon 120 ℃, dhe temperatura e parangrohjes duhet të rritet pa probleme, dhe temperatura e saldimit është 245℃±5℃, dhe koha e saldimit rekomandohet të mos kalojë 3 sekonda. Mos e vibroni ose tronditni LED pas furrës, derisa të kthehet në temperaturën normale. Parametrat e temperaturës së makinës së saldimit me valë duhet të kontrollohen rregullisht. Kjo përcaktohet nga karakteristikat e LED. Mbinxehja ose luhatja e temperaturës do të dëmtojë drejtpërdrejt LED ose do të shkaktojë probleme të fshehta të cilësisë, veçanërisht për LED të rrumbullakëta dhe ovale me përmasa të vogla si 3 mm.

7. Kontrolli i saldimit: Kur ekrani LED nuk ndizet, shpesh ka më shumë se 50% probabiliteti që është shkaktuar nga lloje të ndryshme saldimi, të tilla si saldimi me pin LED, Saldim me pin IC, kokë pin dhe kokë femër. Saldimi etj. Përmirësimi i këtyre problemeve kërkon përmirësim të rreptë të procesit dhe forcimin e inspektimit cilësor për t'u zgjidhur. Testi i dridhjeve para largimit nga fabrika është gjithashtu një metodë e mirë inspektimi.

8. Dizajni i shpërndarjes së nxehtësisë: LED do të gjenerojë nxehtësi kur është duke punuar, dhe temperatura e lartë do të ndikojë në shpejtësinë e zbutjes dhe stabilitetin e LED, kështu që dizajni i shpërndarjes së nxehtësisë së tabelës PCB dhe dizajni i ventilimit dhe shpërndarjes së nxehtësisë së kabinetit do të ndikojnë në performancën e ekranit LED.