P16.25 ekran video LED me shkëlqim dhe transparencë të lartë

P16.25 perde e jashtme led/ekran rrjetë, ekran transparent LED. Dizajn i personalizuar. I pershtatshem per mure te jashtme ndertimesh te ndryshme.
Madhësia: 500*1000mm panele LED.
Shkëlqimi: 10000 thërija/ m2.
Transparenca: 70%.
WhatsApp WhatsApp