Ekranet fikse LED në natyrë përdoren gjerësisht në skenat e reklamave të përhershme në natyrë; IP 65 vlerësim nga P2 P2.5 P3 P4 P5 P6.67 P8 P10 në P16; Mirëmbajtja e pasme dhe mirëmbajtja e përparme janë të disponueshme, në këmbë, montim në mur, dhe ngritës i disponueshëm për instalim.

WhatsApp WhatsApp