P31.25 video mur transparent LED i jashtëm me IP67 i papërshkueshëm nga uji

P31.25 video mur transparent LED është një lloj i ri ekrani i cili integron avantazhet e rezolucionit tradicional të ekranit të lartë, cilesi e larte, Niveli i lartë gri, dhe më të lehta. Braktisën disavantazhet e problemit të transmetimit të shkaktuar nga ndërprerja e sinjalit. Është zgjidhja më e mirë për aplikim të brendshëm dhe të jashtëm.

WhatsApp WhatsApp