Baza e prodhimit

Me zyrën dhe zonën e prodhimit të ekranit LED më shumë se 10000 m2, ne jemi të vendosur në Shenzhen Baoan qarkut të teknologjisë së lartë industriale parku. Aktualisht, kompania ka më shumë se 100 punonjësit. Kompania ka ekran LED nga zhvillimi, dizajni, prodhimit, montimi në serinë e plotë të pajisjeve të avancuara të testimit të ekranit LED.

fabrika led video mur (1)