P2 P2.5 dixhitale video reklamuese me ekran LED me pasqyrë

Poster dixhital LED, si një ekran i zgjuar LED, i quajtur gjithashtu dixhital roll-up ekran LED dhe flamuri led, përdoret gjerësisht në ekranet me qira dhe komerciale për të zëvendësuar banderola tradicionale të palosshme. Ne ofrojmë gjithashtu poster LED P1.8 P2 dhe P2.5 për të përmbushur aplikacione të ndryshme.

WhatsApp WhatsApp