P1.25 4K 3840 Panel video muri HD LED me servis përpara

Ekrani LED P1.25 HD është seria jonë e shkëlqyer me pixel. Ai përdor një material alumini që derdhet me majë që është i lehtë dhe i lehtë për t'u transportuar. Gjithashtu, ka një shkallë të lartë gri, ritmi i rifreskimit, shkëlqimin, dhe shkalla e kontrastit.

WhatsApp WhatsApp