Pika vallëzimi interaktive P4.8 e përdorur për shfaqje disko dhe ngjarje

mund të aplikohet në vende si bare, klubet e natës, koncerte, partive, dasma, dhe ngjarje apo ambiente të ndryshme argëtuese, duke shtuar një atmosferë argëtuese dhe vlerë argëtimi në aktivitete.

Njerëzit mund të kërcejnë, socializohen, dhe madje të performojë në të.

WhatsApp WhatsApp