P2.976 флексибилни лед дисплеи за внатрешна сцена со висока резолуција

Изнајмување на сцената со серијата LED екрани:
P2.6 P2.9 P3.91 P4.81 ЛЕД екран во позадина на внатрешната надворешна сцена.
* 500*500mm и 500 * 1000 mm леење алуминиумски панел за вашиот избор.
* Стапка на освежување со висока осветленост 3840 Hz.
* Систем за контрола на Nova star A5S внатрешен надворешен LED екран.

WhatsApp WhatsApp