Внатрешен видео екран P4.81 500*500mm за изнајмување LED дисплеј

LED дисплејот за изнајмување во затворен простор е со осветленост од 1200 nits. LED екраните за изнајмување во затворен простор, исто така, може да достигнат висок сооднос на контраст со црна SMD LED. LED екранот на сцената е совршен за сценска позадина и настани. Лед екран за изнајмување во затворен простор е брза и лесна инсталација.

WhatsApp WhatsApp