P2.6 внатрешни криви LED дисплеи за изложби и авто изложби

P2.6 LED дисплеј за изнајмување во затворен простор, структурата на кабинетот е цврста, рачката е густа и сигурна.

Големината на кабинетот е 500*500мм или 500*1000.

Со 3840 висока стапка на освежување.

Погоден за сценски led видео ѕидови.

WhatsApp WhatsApp