P2.9 Ekrane LED të sfondit të skenës së brendshme për koncerte

Ekranet LED P2.6 P2.9 P3.9 P4.8 me qira janë opsioni më i mirë për t'u dalluar në çdo rast, pasi është e mundur të konfiguroni dhe modifikoni madhësinë e ekranit. Prandaj, është një alternativë shumë e gjithanshme për profesionistët në sektorin audiovizual. Sistemi i tij i montimit modular dhe elektronika inteligjente ju lejojnë të përshtatni madhësinë në përputhje me rrethanat.

WhatsApp WhatsApp