Ekrane LED me kthesa të brendshme P2.6 për ekspozita dhe shfaqje auto

Ekran LED me qira P2.6 për ambiente të brendshme, struktura e kabinetit është e qëndrueshme, doreza është e trashë dhe e besueshme.

Madhësia e kabinetit është 500*500mm ose 500*1000.

Me 3840 shkallë e lartë e rifreskimit.

I përshtatshëm për video mure led me skenë.

WhatsApp WhatsApp