Ekranet e ekranit LED janë përdorur gjerësisht në jetën e njerëzve

1、 Aplikimi i gjerë i ekraneve LED
Ardhja e shoqërisë së informacionit ka nxitur zhvillimin e teknologjisë moderne të shfaqjes së informacionit, duke formuar një seri produktesh të shfaqjes së informacionit si CRT, LCD, PDP, LED, AI, DLP, etj. Përgjatë produkteve të ndryshme të ekspozimit, secila ka pikat e veta të forta dhe nevojat e përshtatshme për aplikim në treg. Me përmirësimin e teknologjisë dhe procesit të materialit LED, Ekranet me ekran të madh LED janë bërë një nga produktet kryesore të ekraneve me panele të sheshta me avantazhe të jashtëzakonshme, dhe janë aplikuar gjerësisht në shumë fusha të zhvillimit social dhe ekonomik, kryesisht duke përfshirë:
(1) Tregtimi i letrave me vlerë dhe shfaqja e informacionit financiar. Shfaqjet e ekranit të madh LED në këtë fushë përbëjnë mbi 50% e kërkesës së brendshme për ekranet LED në vitet e mëparshme, dhe ka ende një kërkesë të konsiderueshme.

led mur me qira të brendshme (2)
(2) Shfaqja e informacionit të trafikut rrugor. Rritja e Sistemeve Inteligjente të Transportit (E SAJ) ka çuar në miratimin e gjerë të ekraneve të trafikut LED si tabela mesazhesh të ndryshueshme dhe shenja të kufirit të shpejtësisë në transportin urban, autostrada, dhe fusha të tjera.
(3) Shfaqja e informacionit të udhëzimit të pasagjerëve në porte dhe stacione. Sistemi i automatizimit të qendrave të transportit të pasagjerëve përbëhet nga sistemet e informacionit dhe sistemet e transmetimit, sistemet e zbulimit të mbërritjes dhe nisjes së trenit, sistemet e informacionit të biletave, etj., me ekran LED si trupi kryesor, dhe është bërë një pjesë e rëndësishme e zhvillimit teknologjik dhe transformimit të stacioneve dhe porteve hekurudhore vendase.
(4) Shfaqja e informacionit të vendit sportiv. Ekranet e ekranit LED, si mjeti kryesor i shfaqjes së informacionit të konkurrencës dhe luajtjes së ndeshjeve live, kanë zëvendësuar ndriçimin tradicional dhe ekranet CRT dhe janë bërë objekte thelbësore të konkurrencës në ambientet moderne sportive.
(5) Shfaqja e informacionit dinamik të fluturimit të aeroportit. Kërkesat për paraqitjen e banesave në ndërtimin e aeroportit të aviacionit civil janë shumë të qarta, dhe ekrani i ekranit të madh LED është produkti i preferuar për Sistemin e Ekranit të Informacionit të Fluturimit (FIDS).
(6) Shfaqja e informacionit në qendrën e dispeçimit dhe komandës. Ekranet me ekran të madh LED me densitet të lartë gjithashtu po miratohen gradualisht për dërgimin e energjisë, gjurmimi dinamik i automjetit, dhe menaxhimin e lartësisë së automjetit.
(7) Promovimi i biznesit dhe shfaqja e informacionit në postë, telekomunikacionit, qendrat tregtare, dhe zona të tjera shërbimi.
(8) Produkte të reja në mediat reklamuese. Përveç përdorimit të një ekrani të vetëm të madh LED të brendshëm dhe të jashtëm si media reklamimi, Gjithashtu janë miratuar dhe janë duke u promovuar.
(9) Performanca dhe tubime. Ekrane të mëdha LED të skenës po përdoren gjithnjë e më shumë për transmetim të drejtpërdrejtë video për qëllime publike dhe politike. Për shembull, gjatë festivaleve të mëdha si 50 vjetori i themelimit të Kinës dhe festimet e Mijëvjeçarit të Ri në mbarë botën, Ekranet e mëdhenj LED kanë luajtur një rol të jashtëzakonshëm në transmetimin e ngjarjeve të drejtpërdrejta dhe shpërndarjen e informacionit të reklamave.
(10) Ekspozita, Ekranet e ekranit LED, si një nga përmbajtjet e rëndësishme të shërbimit të ofruar nga organizatorët e ekspozitës, ofrojnë shërbime me pagesë për ekspozuesit. Ka edhe disa kompani të mëdha profesionale me qira për ekrane LED jashtë vendit, dhe disa prodhues më të mëdhenj ofrojnë shërbime me qira.

WhatsApp WhatsApp