Подвижен надворешен LED дисплеј за изнајмување на сцената P4.81

Серијата за изнајмување на отворено е дизајнирана да ги задоволи барањата на широк опсег на апликации. Преку внимателен инженеринг и изработка, Серијата за изнајмување на отворено има тенка, лесен, леење со висока јачина во модуларен дизајн за да одговара на широк опсег на едноставни или сложени апликации.

WhatsApp WhatsApp