P31.25 надворешен транспарентен LED видео ѕид со IP67 водоотпорен

P31.25 транспарентен LED видео ѕид е нов вид на екран кој ги интегрира предностите на традиционалниот екран со висока резолуција, висок квалитет, високо ниво на сиво, и повеќе полесни. Се откажаа од недостатоците на проблемот со преносот предизвикан од прекинот на сигналот. Тоа е најдобриот избор за внатрешна и надворешна апликација.

WhatsApp chat