P4.8 lanté tari interaktif dipaké pikeun disko jeung acara acara

eta bisa dilarapkeun dina tempat kawas bar, nightclubs, konser, pihak, kawinan, jeung rupa-rupa acara atawa tempat hiburan, nambahkeun atmosfir senang jeung nilai hiburan pikeun kagiatan.

Jalma bisa nari, sosialisasi, komo nedunan eta.

WhatsApp chat